Warberg-stjerne Trustpilot

Volumen & skulpturering

Disse behandlinger er til dig der ønsker fylde de “rigtige” steder i ansigtet og samtidig tilføre fugt til huden. Manglende volume kan være aldersbetinget og kan få dig til at se træt og ældre ud end du føler dig. Det kan også være til dig der ønsker at få formet dit ansigt og give det en mere feminin karakter. Alle ansigter er forskellige og hos Warberg Klinikken får du en professionel vurdering, hvor vi taler om hvilke muligheder der for netop dit ansigt. De områder vi typisk behandler, finder du nedenfor.

Kinder
/kindben

MARKEREDE FEMININE KINDBEN

Markerede kindben giver både et feminint udtryk, men kan også hjælpe med at skabe en flot harmoni i ansigtet. Der kan være flere grunde til et ønske om mere volumen på kinderne, eksempelvis kan det være fordi du genetisk ikke har særlig tydelige kindben, eller blot fordi alderen har medført at kinderne er sunket. En volumen af kindbene kan hjælpe med at stramme ansigtet op, der medfører at du får glød og ser mere frisk ud. Du vil også opleve af det vil udglatte fuger ved næsen, og opstramme fine rynker omkring øjenområdet. Det er blandt andet af disse grunde at denne behandling er meget populær blandt vores kunder. 

Før/efter billeder

Render
under øjne

FÅ ET FRISKT UDTRYK

Render under øjnene er et stor problem for mange. Årsagen til problemet skyldes at renderne associeres med at man ser træt og uoplagt ud, på trods af at man ikke er det. Ved at benytte en volumenforøgelse under øjnene, er det muligt at udviske cirklerne og de mørke rander, helt uden kirurgi. Måske er du blot født med dybe eller mørke render under øjnene, eller også kan det være noget der er kommet til med alderen. Der er en helt naturlig forklaring på, hvorfor volumen ved øjnene forsvinder med alderen, og derfor er det også helt naturligt at ville ændre på det. 

Hos Warberg Klinikken tilbyder vi forskellige injektionsteknikker til netop denne problematik. Her finder vi sammen ud af, hvad der er den bedste løsning for dig.

Før/efter billeder

Næse

DEN VIGTIGE DETALJE FOR DIG

Der kan være mange årsager til ønsket om at korrigere sin næse, der kan blandt andet være genetisk eller på baggrund af en tidligere skade på sin næse.

Ved at skabe volumen i enten udhulningen af et buk eller blot på næsetippen er det muligt helt uden kirurgi at rette steder på næsen kosmetisk. 

Uanset årsagen, har vi hos Warberg Klinikken dygtige kosmetiske behandlere der i samarbejde med dig finder frem til den bedste løsning for dig.

Før/efter billeder

Tinding

TIL DIG DER ØNSKER ET YNGRE LOOK

Med alderen mister vi fylde i ansigtet, det gør vi specielt ved tindingerne. Ved af benytte volumenforøgelse i indsunkne tindinger, modvirker med at få et skelet formet ansigt, hvorved man genfinder de mere ungdommelige træk. Ved at benytte fillers i tindingerne, hjælper dette også med at udtrække huden i øjenomgivelserne, der medfører at de fine linjer i det omkringliggende område, bliver udglattet.

Før/efter billeder

Læber

DUCKFACE – IKKE HOS OS!

Hos Warberg Klinikken er vi eksperter i naturlige smuktformede læber. En læbeforstørrelse er for dig der ønsker mere fylde i læberne. Det kan være fordi du er født med enten smalle, tynde, asymmetriske læber eller blot fordi at dine læber har mistet volumen med alderen. 

En læbeforstørrelse hjælper dig med at få en symmetri og en forøgelse af læbernes størrelse, her er det også muligt at udglatte genstridige rynker der naturligt sætter dig i læberne med alderen. Hos Warberg Klinikken lægger vi vægt på det naturlige og diskrete udtryk. Vi tager altid udgangspunkt i ansigtets anatomi, hvorved vi får skabt en symmetri der passer til dit ansigt.

Før/efter billeder

Hage

GIV DIT ANSIGT SYMMETRI

Hagen er med til at skabe symmetri i ansigtet, har man derfor fra naturens side en lille hage, kan en volumenforøgelse af denne give ansigtet en bedre symmetri. Det kan eksempelvis også hjælpe med at korrigere end asymmetrisk hage, hvad end der er et indhak eller bule, kan dette korrigeres med hyleronsyrefiller. 

Ønsket om ekstra volumen i hagen, skyldes at det giver ansigtet mere definition i profil. Det er altså muligt at skabe mere markering af ansigtet ved at forøge volumen på din hage.

Før/efter billeder

Kæbelinje

ÆSTETISK FLOT PROFIL

Med alderen mister huden blandt andet sin elasticitet, det kan medføre at der opstår løs hud i underansigtet. Den løse hud, skyldes også af fedtdeponering under huden langsomt forsvinder. Dette resultater i at huden langs kæbelinjen bliver løs og slapt. Det er muligt helt uden kirurgi at opstramme kæbelinjen ved hjælpe af en injektionsbehandling med Hyleronsyrefiller. Her lægges volumen ind, så ansigtet bliver mere markeret og så det får et flot V-shapet ansigtsform der giver en æstetisk flot profil.

Før/efter billeder

Brug for
mere info?

Find FAQ og meget mere omkring selve behandlingen på vores Patientinfo side.

Om vores
skønhedslinik

På vores skønhedsklinik får du professionelle skønhedsbehandlinger i højeste kvalitet. Vi har fokus på at skabe naturlige resultater på vores skønhedsklinik, og giver dig altid en professionel og personlig vejledning. Vi lægger stor vægt på at du får en personlig vejledning uanset hvilken behandling du ønsker.

Vi går aldrig på kompromis med kvalitet og sikkerhed, hvilket betyder at vi kun har dygtige, professionelle behandlere ansat på vores klinik. Du vil altid komme til forundersøgelse 48 timer før en given behandling. Du er sikret den samme professionelle behandler hver gang. Det betyder at du kan føle dig tryg i dine behandlingsforløb.

  • Naturlige resultater

 

  • Behandlinger der bemærkes, men ikke ses

 

  • God vejledning

 

  • Professionelt resultat

 

  • Fremhæver din naturlige skønhed

 

  • Altid i sikre hænder

Vigtig information om
vores plastikkirurgisk klinik

På Warberg Klinikken, sørger vi for professionelle behandlinger, til rimelige priser, så alle kan være med. Lad os hjælpe dig med at komme dine rynker til livs. Vi guider dig fra start til slut, derfor kan vi også garantere dig et godt resultat hver gang. Behandlinger af rynker og behandlinger for mere fylde i ansigtet, er kommet for at blive, da behandlingerne er effektive og optimerer dit udseende hurtigt.

Forundersøgelsen starter med, at du taler med plastikkirurgen om eventuelle ønsker du har omkring indgrebet. Efterfølgende, vil du blive undersøgt, så det kan afgøres, hvilken behandling, der vil give de bedste resultater. Når dette er bestemt, vil du blive informeret om forløbet fra før til efter operationen.

Du får en betænkningstid på mindst 1 uge, efter forundersøgelsen, før den endelige aftale om operationen er gældende.

Når du ankommer til Warberg Klinikken på operationsdagen, bliver du modtaget af din sygeplejerske og vist til den rette stue. Her får du udleveret det operationstøj som du skal have på under indgrebet. Herefter bliver du tilset af vores anæstesilæge, der vil informere dig om bedøvelsen og give dig den rette medicin, som forberedelse til operationen.


Din plastikkirurg vil herefter foretage den nødvendige optegning på huden. Derefter bliver du ført til operationsstuen, hvor operationssygeplejerske og anæstesisygeplejerske venter dig.

Efter operationen bliver du transporteret af vores plastikkirurg og sygeplejerske til opvågningsafsnittet, hvor du kommer under observation af vores sygeplejersker. Her vil du ligge indtil du er vågen nok til at komme på sengestue.


Under operationen vil du få lagt lokalbedøvelse, som skal sørge for, at du får relativt få smerter de første timer efter operationen. Løbende, som lokalbedøvelsen aftager, vil din sygeplejerske sørge for smertestillende medicin, så dine smerter holdes på et minimum.

Book en forundersøgelse online

Ny kunde?

Du kan også altid ringe til os på 71 747 444 (Tlf. åben 10-12 og 14-15.30) Alle hverdage mellem 10:00 – 16:00